YARSAGUMBA

YARSAGUMBA Yarsagumba

order food online

Recentreview


4 stars out of 227 reviews
22 Oct 2020 at 9:37 Er werd niets gedaan met de opmerking die ik had meegegeven.
20 Oct 2020 at 22:31 T-O-P !!!!!
9 Oct 2020 at 21:14 Eten was vroeger veel beter + grotere porties. Veel te duur voor wat het is nu. Vlees is vaak helemaal uitgedroogd. De bezorger was een oude blanke man, die een heisa begon te maken omdat hij een paar seconden te lang moest wachten tot we beneden waren.
1 Oct 2020 at 21:02 Na 1u te wachten ...heb ik gebeld en kreeg ik het antwoord dat ik niets besteld had ...raar als je daar wel een bevestigingsmail van terug krijgt
1 Oct 2020 at 20:30 Ze wilden niet leveren door file, terwijl de afstand echt niet ver is. 2h later gingen ze wel leveren. Eens geleverd zijden ze da we niet meer mochten bestellen. Blijkbaar was 100 euro+ niet genoeg. Als achter de hoek leveren al te veel moeite is..
12 Sep 2020 at 7:13 Zoals steeds heerlijk! En snelle levering!
6 Sep 2020 at 13:59 Vriendelijk personeel en heel lekker en vers eten. Jammer genoeg liet het wel heel lang op zich wachten (zaterdag)
5 Sep 2020 at 21:11 I order my food at 19:00 food came 2 hours later
30 Aug 2020 at 20:32 17.45u gevraagd te leveren en was er goed op tijd zeer vriendelijke man! Sushi was super lekker!
30 Aug 2020 at 13:54 Na lang twijfelen door de reviews die wachttijden voorspelden van 2 uur, heb ik toch besteld. Lekkere sushi, geen uur moeten wachten (zaterdag besteld +- 18:00) en gebracht door een lieve man!
29 Aug 2020 at 20:42 Dit was een zeer lekkere ervaring Herhaling vatbaar !!
23 Aug 2020 at 14:51 Bezorgtijd was 2u!