YARSAGUMBA

YARSAGUMBA Yarsagumba

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 365 reviews
13 Jan 2022 at 15:33 sushi was lekker. Rijst van nigiri was in goede verhouding met vis. (niet teveel rijst) Voorgerecht mix was ook nog krokant bij aankomst. Goede communicatie ivm levering. Zelfs een half uur vroeger dan gevraagd omdat gevraagde uur niet paste.
1 Jan 2022 at 21:11 Eten is top zoals altijd! Bezorging slechter en slechter.. Home delivery is als je 0 energie hebt.. op straat uit hun auto zelf mn eten moeten halen. Ze bellen je op; kunde naar beneden komen?.. GRMBL, low energy nr beneden dus
24 Dec 2021 at 0:46 bijna 2 uur na bestelling kregen we ons eten als je als restaurant niet binnen aanzienlijke tijd kan leveren, dan moet je geen bestellingen aanpakken en verkondigen dat je ze binnen de 30 minuten gaat leveren het eten was wel goed
22 Dec 2021 at 20:26 Super lekker, tof dat een vergeten bestelling, alsnog gebracht werd. Super merci
13 Dec 2021 at 7:11 Geleverd op het gevraagd uur. Gewoonweg lekker!
11 Dec 2021 at 21:02 /
3 Dec 2021 at 9:32 Vriendelijke bezorgen en super goede communicatie aan de telefoon
28 Nov 2021 at 10:01 Geleverd exact op het gevraagde uur. Enorm lekker, zoals elke keer. Enkel jammer dat er een beetje te weinig van de lekkere pikant-zoete saus bij was geleverd.
4 Nov 2021 at 20:43 het eten was iets later dan verwacht
10 Oct 2021 at 22:28 Eten is altijs super lekker en vers! Vriendelijke en snelle bediening.
8 Oct 2021 at 20:08 Heel lekker, heel proper, vers gerechten alles was perfect! hartelijk bedankt